Kahraman TV

Kahramanmaraş’ta 3. Geleneksel Balık Festivali başladı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Kahramanmaraş 3. Geleneksel Balık Festivali”nin ilk gününde etkinlikler start aldı.

3. Geleneksel Balık Festivali’nin açılış programında konuşan Başkan Güngör, “Denizi olmayan bir şehirde balıkçılığın ön plana çıkması ve ihracat yapılıyor olması son derece kıymetli. İnşallah bu gibi etkinliklerle şehrimizin bu potansiyelini daha da artırmaya devam edeceğiz. Üçüncüsü gerçekleştirilen Balık Festivalimizde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Kahramanmaraş 3. Geleneksel Balık Festivali”nin ilk gününde etkinlikler start aldı. Kahramanmaraş Valiliği, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Türkoğlu, Onikişubat ve Dulkadiroğlu belediyeleri ile Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği iş birliğiyle organize edilen festivalin açılışı gerçekleştirildi. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Başkan Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, 54’üncü Hükümet Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ilçe belediye başkanları, Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, kurum müdürleri, STK temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, alanda kurulan stantları ziyaret etti. Türkoğlu Belediyesi Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği sporcuları, programda sergiledikleri performanslarıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Festivalin açılış programında alanda katılımcılara balık ekmek ikramında da bulunuldu. Milli İrade Meydanı’nda iki gün boyunca devam edecek olan etkinliklerde; konserler, sergi, su ürünleri ve balıkçılık üzerine konferanslar ve yarışmalar katılımcılarla buluşacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.