Kahraman TV

Kahramanmaraşspor'dan Kötü Haber: Kaybetti

KAHRAMANMARAŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 4. haftanın maçında AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor’a 1-0 mağlup oldu.

12 Şubat Stadı kapatıldığı için maçlarını Osmaniye 7 Ocak Stadında oynayan Kahramanmaraşspor'da kötü gidiş devam ediyor. İlk iki maçını 3-1, üçüncü maçını 4-0 kaybeden Kahramanmaraşspor, bu gün oynadığı Bayburt Özel İdare maçından da 1-0 mağlup ayrılarak kötü gidişini sürdürdü.

Kahramanmaraşspor ilk 4 maçta 11 gol yiyerek sadeec 2 gol atabildi ve ligin dibine demirledi. Bugün oynanan Bayburt Özel İdare maçında kötü bir oyun sergileyen Kahramanmaraşspor, 22. dakikada Uğur Mustafa Türk'ün golüne engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bu maçın ardından Bayburt puanını 10'a çıkarırken Kahramanmaraşspor ise kendisinden daha kötü averaja sahip Niğde Anadolu'nun bir üstünde sondan ikinci sırada yer aldı.

Bu arada 12 Şubat Stadyumunu kapatan ve verdikleri yeni stadyum sözünü tutmayan AK Parti Milletvekillerine ve AK Partili siyasilere karşı yoğun bir eleştiri devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.