Kahraman TV

Kahramanmaraşspor, Buz Tuttu

KAHRAMANMARAŞ

Ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor, deplasmanda konuk olduğu rakibi Bayburt İl Özel İdarespor’a 4-0 mağlup olarak adeta buz tuttu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, iç saha maçlarını oynadığı 12 Şubat Stadyumu’nun yıkım kararı bulunması nedeniyle maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalırken, sezonun ilk yarısında aldığı kötü sonuçlarla da başarısız bir grafik ortaya koydu.

Ligin ilk yarısını 8 puanla alt sıralarda tamamlayan ve devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Kırmızı-beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında Serik Belediyespor’u deplasmanda 3-0 yenerek umut vermişti. Serik maçı sonrası Etimesgut ile karşılaşan temsilcimiz, bu maçtan da 0-0 beraberlikle ayrılarak 1 puan çıkartmıştı. Oynadığı maçları adeta final havasında gören ve üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyen temsilcimiz, 23. Hafta maçında grupta Play-Off mücadelesi veren Bayburt İl Özel İdarespor’a konuk oldu.

 KAHRAMANMARAŞSPOR VASAT OYUN SERGİLEDİ

Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Bayburt İl Özel İdarespor, oldukça derli toplu başladı. Rakibin baskısı ile karşı karşıya kalan Kahramanmaraşspor, vasat bir oyun sergilerken, maçın ilk yarısında kalesinde 3 gol birden gördü. Karşılaşmanın ikinci yarısında da varlık gösteremeyen Kırmızı-beyazlılar, bu yarıda da 1 gol daha görerek 90 dakika sonunda sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.