Kahraman TV

Kahramanmaraşspor 4 Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor yeni Sezon öncesinde 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

2019-2020 sezonunun ilk transferini Çağatay Çeken'i kadrosuna katarak yapan Kahramanmaraşspor, Emrullah Yıldırım ve Eski futbolcusu Sefa Ali Memnun'dan sonra Gökhan Payal'ı da kadrosuna kattı.

Çağatay Çeken ilk imzayı attı

Şişli İstanbul doğumlu olan Çağatay Çeken Futbola Beşiktaş'ta başladı, sırasıyla AS Akyazı, Bağcılarspor, Anadolu Üsküdarspor, Sivaspor, Ankaragücü ve Fethiyespor formaları giydi. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Çağatay Çeken, geçen sezon Ankarademirspor'da 14 maçta forma giydi.

Emrullah Yıldırım ile Safa Ali Memnun ile anlaştı

Muş doğumlu olan genç oyuncu Emrullah Yıldırım, Boluspor alt yapısında yetişti. Sırasıyla Boluspor, Afyonspor ve Fethiyespor formalarını giydi. Yıldırım geçen yıl Fethiyespor'da 4 maçta forma giydi.

Safa Ali Memnun yuvaya döndü

Geçen sezon Kahramanmaraşspor'da forma giyen başarılı 23 yaşındaki stoper oyuncu Safa Ali Memnun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Sefa Ali Memnun ligin ikinci devresinde Ankara Demirspor'un 15 maç ilk 11'de formasını giydi.

Son olarak Gökhan Payal geldi

Kahramanmaraşspor 24 Erzincanspor'un 27 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu Gökhan Payal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

 Denizlispor, Sivaspor, Sivas Belediyespor, Tokatspor, Diyarbekirspor, Sarıyer ve Manisa Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Gökhan Payal, 24 Erzincanspor'un son iki sezonda 51 maçta forma giydi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.