Kahraman TV

Kahramanmaraşlılara Sorduk: Türkiye Filistin'e Askeri Destek Göndermeli mi?

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV ekibi, Kahramanmaraş sokaklarında "Türkiye Filistin'e askeri destek göndermeli mi?" sorusunu yöneltti.

İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulüm bitmek bilmiyor. İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıda çok sayıda çocuk ve kadın hayatını kaybederken, binalar enkaz yığınına dönüştü.

Yaşanan vahşete Türkiye sessiz kalmazken, Türkiye'nin filistine askeri destek konusu ise gündeme geldi.

Kahraman Tv ekibi ise mikrofonunu Kahramanmaraşlılara yönelterek, konu hakkındaki düşüncelerini sordu.

"BİRLİK OLUNMAZSA, YIKILMAYA MAHKUMDUR"

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar İsrail'e büyük tepki gösterirken, çözümün birlik olmaktan geçtiğini savunan vatandaş, "İslam alemi birlik ve beraberlik içerisinde olmadığı müddetçe, Türkiye de dahil tüm İslam devletleri yıkılmaya mahkumdur. Birlikle masonları yıkmadıkça, dünyayı huzura kavuşturamazsınız" dedi.

Askeri destekten daha çok ekonomik yaptırımın daha etkili olacağını düşünen bir başka vatandaş ise, "İsrail'in gemilerinin ve uçaklarının Türk kara sularına girmesi engellenebilir." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

"MESCİD-İ AKSA'YA SAHİP ÇIKMAYAN MÜSLÜMAN, MÜSLÜMAN DEĞİLDİR"

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar dünyanın da yaşanan vahşete sessiz kalmalarını tepki göstererek, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da tepki göstermeleri gerektiğini ifade ettiler.

Mescid-i Aksa'nın Müslümanlar için önemini vurgulayan Kahramanmaraşlı, "Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemizdir. Her müslüman oraya sahip çıkmalı. Oraya sahip çıkmayan müslüman, müslüman değildir. Türkiye asker yardımını Azerbaycan'a nasıl yapıyorsa, Filistin'e kadar yapmalı. Yahudiler kadar korkak, aciz bir millet yok." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

İşte Kahramanmaraşlıların konu hakkında düşünceleri...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.