Kahraman TV

Kahramanmaraşlılar Şehir Merkezi Planı Hakkında Ne Düşünüyor?

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş “Yeni Kahramanmaraş Projesi” kapsamında şehir merkezinin yeniden yapılaşması başladı. Kahraman TV ekibi, vatandaşların şehir merkezinin yeniden yapılaşması hakkındaki düşüncelerini sorarak, sokağın nabzını tuttu.

Kahramanmaraş 6 Şubat depremlerinin ardından büyük bir yıkıma uğradı. En büyük yıkımın olduğu yerler ise Kıbrıs Meydanı ve Trabzon Caddesi oldu. Yaşanan felaketin ardından devlet desteği ile Kahramanmaraş toparlanma sürecine hızla başladı. “Yeni Kahramanmaraş 
Projesi”nin detaylı görsellerinin yayınlanmasıyla birlikte Kahramanmaraşlı vatandaşlar heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi.

Kahraman TV ekibi Kahramanmaraşlı vatandaşların şehir merkezi planından memnun olup olmadığını sordu. Vatandaşlardan bazıları şehir merkezi planında yer alan binalardan rahatsız olurken, bazıları ise yeni yapıların eskisinden de daha güzel olduğunu dile getirdi. Vatandaşlar bir an önce normal hayata dönme istekleri ve çarşıya olan özlemlerinden dolayı bir an önce projenin tamamlanmasını temelli ederek, devlete ve projeye destek veren herkese teşekkürlerini sundular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.