Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Zeynep’in Katili Deli Takliti Yaptı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar'ın katili mahkemede deli taklidi yaptı.

Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından kendisini de bıçakla yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, hakim karşısına çıktı.

Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Şenpınar'ın annesi Aruz Şenpınar, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Muğla barolarının temsilcileri, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, Kadın Hakları Derneği üyeleri ve taraf avukatları katıldı.

AA'nın haberine göre, tutuklu sanık Selim Ahmet Kemaloğlu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya dahil oldu.

Mahkeme heyeti, müşteki aile yakınları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı temsilcisi dışında diğer katılma taleplerini reddetti.

Duruşmada söz verilen sanık Kemaloğlu, daha önce savcılıkta verdiği ifadeleri kabul etti. Savunmasında hatırladığı kısımları beyan ettiğini belirten Kemaloğlu, şunları kaydetti:

"Elimde bıçak varken Zeynep ile göz göze geldiğimi hatırlıyorum. Ama nerede ve onu bıçaklayıp bıçaklamadığımı hatırlamıyorum. Gözümü yoğun bakımda açtığımı hatırlıyorum. Daha önceden psikolojik rahatsızlığım vardı. Bu yüzden tedavi gördüm. Zeynep ile son zamanlarda aramız iyi değildi.

Hastanede psikolojik tedavi görmüştüm. Herkesten şüpheleniyor, birinin bana zarar vereceğini düşünüyordum. Olay günü Zeynep saat 2-3 gibi temizlik yapmaya başladı. Sanki birilerinin eve gelip bana zarar vereceği gibi bir tedirginlik yaşadım. Sonrasında Zeynep'in kapıya yöneldiğini, elimde bıçak olduğunu hatırlıyorum."

ALİ ÖZTUNÇ'TAN KADIN DERNEKLERİNE ÇAĞRI

Kahramanmaraş CHP Milletvekili Ali Öztunç Zeynep Şenpınar'ın davası için sosyal medya hesabından derneklere çağrıda bulundu.

Öztunç yaptığı açıklamada şunları belirti:

"28 Ocak’a ertelenen katledilen hemşerim Zeynep Şenpınar davasına bu defa tüm Kadın derneklerini bekliyorum. Sanık katil zanlısı deli taklidi yaptı. Asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi. Mahkeme sanığı yeniden adli tıpa, rapora yolladı. Akli dengesi bozuk bahanesi ile az ceza almasına izin vermeyeceğiz. Bu duruşmaya 10 vekil katıldık. Bir dahakine de kalabalık gideceğiz. Ama kadın dernekleri ve vicdanlı yurttaşlarımızı da Muğla’da 28 Ocak’taki duruşmaya bekliyoruz"

NE OLMUŞTU?

Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde Zeynep Şenpınar ile erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Selim Ahmet Kemaloğlu arasında 24 Mayıs'ta yaşanan tartışmada, bıçakla yaralanan genç kız hayatını kaybetmişti.

Vücudunda kesici alet yarası olan Kemaloğlu ise hastanede tedavi altına alınmıştı. Bir süre tedavi altında kaldıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.