Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Yazar: Şeytan Benimle Konuştu!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşlı Yazar Ayhan Çanak, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yazar Çanak "Birisi benimle konuşuyor pazarlık yapmaya başladı" dedi.

Kahraman TV'ye özel röportaj veren Yazar Ayhan Çanak başına gelen olayı anlattı.

"Kahramanmaraş'ta ikamet eden dünyanın Çamurlu Köyü’nden gelip geçmekte olan garip bir yolcu Ayhan Çanak. 59 Kahramanmaraş Kızıl Seki doğumluyum 30'lu yaşlardan sonra da Allah bana Kur'an-ı Kerim öğrenmeyi ilmini nasip etti. Şeytan sizin apaçık düşmanınızdır. Kur'an-ı Kerim'de birçok yerde geçer. İnsanlara bir uyarı olarak geçer. Bende araştıran nacizane bilinçli bir kişi olarak Allah'ın ilan ettiği bu düşmanı kendime büyük düşman olarak ilan ettim" ifadesini kullandı.

"PAZARLIK YAPMAYA BAŞLADI"

Konuşmasına şöyle devam etti: "Ben bu şeytanın dosyasını tutmaya karar verdim. Şeytanın dosyasını açtım insanın hangi yollardan nüfus ettiğini hangi yöntemlerle hilelerle insanlara hasar ettiğini tespit ettim. O damar bilgilere dosyada, yıllar yılı geldikçe dosyaya yazdım. İçimden birisi benimle konuşmaya başladı. Bugüne kadar yaşadığım bir olay değildi. Vesvese ayrı bir şey ama bu vesvese gibi bir şey değildi birisi benimle konuşuyor pazarlık yapmaya başladı. Şöyle diyor; boşuna uğraşma bu bir kitap olmaz sen bundan önce 2 tane kitap hazırladın biri şiir kitabı biri özlü sözler onları baskıya hazırladın onları baskıya ver boşa zaman geçirme zaten bu da bir kitap olmaz benimle pazarlık yapmaya başladı.

"TOZ DUMAN İÇİNDE BOĞUŞUYORUZ"

Şeytanla baş den Yazar Çanak "Ben birden ayıktım, tepki gösterdim vay mendebur dedim. Sonunda benimle konuşmaya başladın temasa geçtin. Şeytan içinde bana yayın yapıyor resmen benimle konuşuyor. Dedim ki Ayhan sakın bu işin peşini bırakma ben buna zarar vermeseydin seninle temasa geçmezdi diye kendime kesin bir komut verdim ve buna göre tekrar yazmaya devam ediyorum ama bir türlü yazamıyorum. Ben onun kuyruğundan o benim gırtlağımdan birbirimize girdik toz duman içinde boğuşuyoruz. Hiç yol alamadım. Bir hafta geçti 2 hafta geçti hiçbir satır yazamadım. Baktım ilerlemede olmuyor kafamda bir şimşek çarptı. Bir gece silahlandım efendim herkes uyurken abdest aldım Allah'a yöneldim. 2 rekat dilekçe namazı Allah'tan istek için hacet namazı kıldım" dedi.

"ÜZERİMDEN BASKININ KALKTIĞINI HİSSETTİM"

"Allah'tan yardım istedim. Anında bir his bir zırh indi, hissettim hışır hışır indi. Tepeden tırnağa kadar bütün vücudumu kapladı. Üzerimdeki baskının kalktığını hissettim. İkinci olarak bir nur indi kalbim göğsüm içim ferahladı. Bir huzur hissettim. Ardından 3 nur indi o da beynime aklıma fikrime görüşme fayda verdi. Kalemi elime aldım aşağı yukarı 4-5 ay gibi kitabı defalarca etüt ettim. Kuruma geldi o menüde burada kuyruğunu kıstırdı. Şükürler olsun kitabın yazımını bitirdim. Kitabı Çocuk Bahçesi'nde Yeryüzü Kitabevinde ikincisi Bahçelievler'de Zemzem Ünlü Mamülleri var oralara bıraktım. Üçüncüsü Çarşıbaşı'nda Maarif Kitabevi var oralarda temin edebilirler" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.