Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Vatandaşın Yorumu Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV'nin sokak röportajındaki bir vatandaş yaptığı açıklamalarla büyük tepki topladı. Kahramanmaraşlı bireyin yaptığı açıklamada "Bana göre kadının söz hakkı yok" dedi.

Türkiye'nin İstanbul sözleşmesinden çekilmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kahramanmaraş'ın nabzını yoklayan Kahraman TV ekibi, İstanbul Sözleşmesi'nin çekilmesi hakkındaki düşüncelerini vatandaşlara sordu.

Kadının söz hakkının olmadığını savunan bir vatandaş ise sosyal medyada büyük tepki topladı.

İşte o açıklama:

"Türkiye'de bu dönemde olan olaylardan kaynaklanan kadın ölümlerinin binde iki bin artmıştır. Adamın psikolojisi bozulmuş. Kadın diyor ki 'Sen sen isen ben ben de benim' diyor. Adam erkekliğine yediremiyor saplıyor bir yerlerine.Burada ne oldu? Kadın cinayeti oldu, başka alternatifi var mı? Kadın her zaman altta kalacak. Benim bildiğim bu, yetişme tarzımız bu. Anlatabildim mi kardeşim? Anlayan anlar, anlamayan da istediği gibi anlar.

Bana göre kadının söz hakkı yoktur. Benim de avradım var, bana göre söz hakkı yok. Çünkü ben onun için çalışıyorum, çabalıyorum, evime soframı meydana getirecek ben de karnımı doyuracağım başka alternatifi yok.Ama şimdiki yaşantıda kadın çalışıyor, erkek de çalışıyor. Kadın genç, her şey meydanda var hissediyor onu, istiyor. Adam da istediği zaman diyor ki biraz para biriktirelim, çocuğumuz olacak ileriye yönelik bir şey yapalım.

Kadın da sen sen isen ben de benim maalesef diyor. Adamın beynine kan fışkırıyor. Adama ne yapıyor? Adamı tetikliyor, tahrik ediyor. İster istemez adamı tahrik ettikten sonra olay patlak veriyor.Benim avradım karşımda konuşamaz çünkü ben onun erkeğiyim. Ben evin direğiyim, bu bir gerçek."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.