Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Vatandaş Otobüs Firması Tarafından Mağdur Edildi

KAHRAMANMARAŞ

İstanbul'dan Kahramanmaraş'a gelmek isteyen vatandaş otobüs firması tarafından mağdur olduğunu iddia etti.

İddiada bulunan Mehmet Ç. vatandaş; “29 Aralık Esenler otogarındaydım. Kahramanmaraş’a gelecektim. Birisi bana ‘gel Kahramanmaraş’a var arabamız 1 saat erken gider hem.’ bende cenazeye geleceğim için bir saat bir saat diye düşündüm. Sabah 8:30’da Kahramanmaraş otogarında olacağını söyledi arabalarının. Üç defa sordum bak Kahramanmaraş’a giriyor mu arabanız diye her seferinde Malatya’ya gidiyor arabamız dediler.

SENİ NARLI'DAN GÖNDERİRİZ

Muavin bey nerede ineceğimizi not alıyor o sıra arabanın Kahramanmaraş’a gitmediğini söyledi sonrasın da seni Narlı’dan göndeririz sıkıntı yapma deyip sakinleştirmeye çalıştılar.

Adana üstü Osmaniye tarafından geldi güzergâhları bile yanlıştı. Beni narlıdan başka firmanın arabasına 20 TL verip gönderdiler. Biraz sert durmasam o parayı da bana verdireceklerdi.

Hatta parayı verin Anadolu yakasında Kahramanmaraş arabalarına binip gideyim hiç boşa dolaşmayalım dedim bana bileti satan kişi Osmaniye’ye biletimi kesmiş.

Onla da görüştüm aktarmalı gönderirler Abiciğim deyip gülüyordu. Bu şekilde geldim başta söylemediler mağdur olduğumla kaldım. Yıllardır gider gelirim böyle bir şeyle karşılaşmadım.” İfadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞLI VATANDAŞI MAĞDUR EDEN OTOBÜS FİRMASI 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.