Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Kadın Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Bıçaklandı

KAHRAMANMARAŞ

Kurban Bayramının ikinci günü eşinin memleketi Osmaniye’den dönerken, eşi tarafından bıçaklanan Kahramanmaraşlı Kadın Hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Kurban Bayramı’nda eşi S.B.’nin memleketi Osmaniye’den Kahramanmaraş’a geldiği esnada bıçaklanan Y.B. isimli kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

9 YILLIK EVLİLERDİ

9 yıllık eşi S.B. tarafından boşanmak istediği için bıçaklanan Y.B. isimli kadının hastanede yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi. Eşini bıçaklayıp kaçan S.B., Polis ekipleri tarafından Osmaniye’de yakalanarak tutuklandı. Y.B.’nin 1. evliliğinden olan kızı A.E. ifadesinde, üvey babası S.B’nin annesine psikolojik baskı uyguladığını ve başka kadınlarla annesini aldattığını iddia etti. 
A.E. ifadesinde: “Annem ve üvey babam uzun yıllar ailevi sorunlar yaşamakta. Annemi sürekli ölümle tehdit ediyor ve maddi manevi psikolojik baskı uyguluyordu."

“8 YIL ÖNCE BENZİN DÖKÜP YAKMAYA ÇALIŞTI”

"Annemi 8 yıl önce benzin döküp yakmaya çalıştı fakat annem korkusundan polise gidemedi. Kimsesi olmadığı için can korkusundan sesiz kaldı” dedi.

Annesi ve kardeşleri için hala endişeli olduğunu dile getiren A.E.: “Annemin kocası tarafından öldürülen masum kadınlar gibi olmasını istemiyorum. Annem ve kardeşlerimin canları konusunda hala endişelerim var.Artık hiçbir çocuk annesinin öldüğünü ya da kanını görmesin” ifadelerini kullandı.

TEHDİT MESAJLARI YAZDI

Üvey babası S.B. Tarafından annesinin tehdit mesajları aldığını söyleyen A.E., gerekli cezanın verilmesini istiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.