Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Gencin Hayali Türkiye Turnesi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Fuar Merkezi arkasında yer alan Luna Park’ta gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Müzik Festivali’nde birçok sanatçı konser verecek.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM) arkasında yer alan Luna Park’ta gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Müzik Festivali’nde ses yarışmaları, çekilişler ve hediye dağıtımı gibi birçok etkinlikler yapılacak.

Yaş sınırlamasının olmayacağı ve Ali Ağca, Alp Aybars, Ümit Balta ile Mehmet Kurtulan gibi yerel sanatçıların sahne alacağı festival ücretsiz olacak. 24 – 25 Eylül tarihlerinde saat 19:00 ila 23:00 saatleri arasında yapılacak olan festivalde 5 bin kişiye lunapark bileti dağıtılacak.

Gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Müzik Festivali'nde sahne alacak olan Yerel Sanatçı Mehmet Kurtulan etkinlik hakkında açıklamada bulundu.

Yerel Sanatçı Mehmet Kurtulan:

"HAYALİM TÜRKİYE TURNESİ"

“Ben Kahramanmaraşlı bir yerel sanatçıyım. Kentimi ve insanlarımı seviyorum. Malum bir pandemi süreci yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Bu süreçte herkes gibi haliyle biz sanatçılarda etkilendik. Bana Kahramanmaraş’ta Gençlik ve Müzik Festivali düzenleneceği söylendi ve bu festivalde sahne almam için teklif edildi. Bende bir Kahramanmaraşlı olarak şehrimde düzenlenecek olan böylesine güzel bir etkinlikte yer almak istedim. Hayalim ise Türkiye turnesi ve ardından da inşallah yurtdışına açılmayı hedefliyorum.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.