Kahraman TV

Kahramanmaraşlı Genç Kız Cinayetinin Perde Arkası Detayları Ortaya Çıktı

KAHRAMANMARAŞ

22 yaşındaki Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar’ın Boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu adlı eski sevgilisi kendisini Vahşice öldürmüştü. Cinayetin perde arkası detaylar ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

22 yaşındaki Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar’ın Boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu adlı eski sevgilisi kendisini önce yumruklayarak dövdü sonrasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. Anne Avruz Şenpınar cenaze defin sırasında: "Oy kurbanım sana Zeynep. Zeynep nasıl kıydılar sana her tarafın yara Zeynep. Katil kızımı parçaladın, katil. Ben bu katili nerede görürüm. Katil 1 tane vur, 2 tane vur, 3 tane vur. Sen nasıl her tarafını yaraladın" diyerek gözyaşı döktü.

CİNAYET SEBEBİ AYRILIK

Muğla'da Milli Boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu'nun 22 yaşındaki Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar'ı öldürdüğü cinayetin perde arkası detaylarıda ortaya çıkmaya başladı. Genç kızın boksör sevgilisi ile olan arkadaşlığını sonlandırdığı bir aydır görüşmedikleri belirlendi.Selim Ahmet Kemaloğlu'nun son kez görüşelim konuşmak istiyorum teklifine genç kız ilişki sonrası sorun yaşamamak adına tamam dedi.

YUMRUKLADI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun sözlerinden şiddet içeren davranışları ve baskısından rahatsız olan genç kız annesinin de telkinleri ile ayrılık kararı aldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, bir ay boyunca Selim Ahmet Kemaloğlu'nun tehditlerine mesajlarına cevap vermeden yaşamına devam etti. Arkadaşları ile yaptığı görüşmelerde ilişkisini bitirdiğini anlatan genç kız, sonraki yaşantısında sorun yaşamamak adına görüşüp dostça ayrılalım teklifi üzerine Selim Ahmet Kemaloğlu, ile buluşmayı kabul edip öldürüleceğinden habersiz görüşmeye gitti.

KENDİSİNİDE BIÇAKLADI İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Son kez görüşüp ilişkiyi dostça bitirmek için bir araya gelen ikili arasında konuşmalar esnasında gerginlik yaşanmaya başladı. Bu sırada Selim Ahmet Kemaloğlu, kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar'ın ayrılmakta kararlı ifadeleri üzerine gennç kızı yumruklayarak darp etti. Sinirlerine hakim olamayan boksör bu sefer mutfaktan aldığı bıçakla genç kızı defalarca bıçaklayarak katletti. Daha sonra kanlar içindeki sevgilisi yerde kalan milli boksör sağlık ekiplerini arayarak sevgilisini bıçakladığını söyleyerek ambulans istedi.

POLİSE HABER VERİLDİ

Sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine hareket ederken, poliside durumdan haber etti. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Selim Ahmet Kemaloğlu intihar etmek amacıyla kendisinide aynı bıçakla yaraladığı olay yerinden polis kontrolünde ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

KIZIMI PARÇALADIN FERYATLARI

Zeynep Şenpınar, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde babasının yanına defnedildi. Zeynep'in annesinin "Katil kızımı parçaladın, katil" feryatları cenazesinin kaldırıldığı cemevin'dekilerin yüreklerini burktu. 3. yıl önce vefat eden babasının yanında toprağa verilen genç kızın annesi Avruz Şenpınar "Oy kurbanım sana Zeynep. Zeynep nasıl kıydılar sana her tarafın yara Zeynep. Katil kızımı parçaladın, katil. Ben bu katili nerede görürüm. Katil 1 tane vur, 2 tane vur, 3 tane vur. Sen nasıl her tarafını yaraladın" diyerek gözyaşı döktü.

ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Selim Ahmet Kemaloğlu (26), tarafından bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'ın (25) bir arkadaşına, "Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıktı.

KAYNAK: www.sporfair.com

Yorumlar (3)

Hatice 4 Yıl Önce

Bu nasil bircani Allah bellani versin HAYVAN

Dilek 4 Yıl Önce

Kadinlar Allahin emanetiydi hani.Emanete boyle mi sahip cikilir.Gencecik bir cana yazik oldu.

Kemal yılan 4 Yıl Önce

Ben eğer Allah'ın emaneti ne sahip cikmasaydim belki bende bu cani gibi olacaktım beni aldatması na rağmen adetim baktım ki bu insan olmayacak evden kovdum Allah'a şükür artık eşim beni yine aladacak beynimi kemirecek soru kalmadı öldür mek çok kolay cezadan da korkmuyorum tek korktuğum kadın olması onların Allah'ın emaneti olması bence bu katile cezaevi ona en güzel hediyedir ona öyle bir ceza verecek sinki birmetre kare hücre de ordan çıkarmayacak sin geberinceye kadar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.