Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın Tekstil Devi İSKUR ISO 500’de

KAHRAMANMARAŞ

İstanbul Sanayi Odası'nın belirlediği 2020 analizleri sonucunda; İskur Tekstil Enerji ve İskur Boya, Türkiye genelinde en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer aldı.

Kahramanmaraş’ta kurulduğu günden bu güne üretim kalitesi ve verimliliğini esas alan kurumsal kültürüne, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle adından bahsettiren İSKUR Group, 2 Şirketiyle Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer aldı.

'GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ İSKUR'

İskur Group'un yaptığı açıklamada; "31 yıl önce kılavuz olarak benimsediğimiz “Güçlü Türkiye ve Güçlü İskur” ilkemiz için durmaksızın üretiyor ve üretmeye de devam edeceğiz. Bu başarıyı bir kez daha yaşamamızı sağlayan; Bizim için her biri ayrı ayrı ve birlikte özel olan İskur Group aile üyelerimize de teşekkür ederiz." İfadelerine yer verildi.

“BİNLERCE KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR”

Türkiye tekstil sektöründe tam entegre en büyük üretici firmalar arasında yer alırken, diğer faaliyet gösterdiği sektörlerde de önemli bir oyuncu haline gelen İSKUR, yurtiçi ve yurtdışında birçok destinasyonda binlerce çalışanı ile hizmet vermekte.

“TEKSTİLDEN ENERJİYE BİRÇOK ALANDA SÖZ SAHİBİ”

Tekstil, enerji, otomotiv, plastik, tarım, sigorta, mağazacılık ve pazarlama alanlarında faaliyet gösteren İSKUR Grup, Kahramanmaraş’ı global pazarda temsil ediyor.

 “ÜLKE EKONOMİSİNİN LOKOMOTİFİ”

Türkiye’de üretim sektörünün öncü grupları arasında yer almayı başaran ve çalışanları, müşterileri, tedarikçileri, sosyal çevresiyle büyük bir aile olduğu inancıyla hareket eden İSKUR, yeni plan ve projeleri, yatırım hedefleri, yerel ve global ölçekteki büyüme hedefleriyle ülke ekonomine katkıda bulunuyor.

“4 KITADA 30’DAN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT YAPIYOR”

Ürünlerinin yüzde 75’inden fazlasını yurtdışına ihraç eden İSKUR, Global ölçekte müşteri ağının genişliği ve kalitesi ile dikkat çeken İSKUR, 4 kıtada 30’u aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.