Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın İlk Mavi Tikli Lezzet Avcısı: Maraşlı Yiyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın yemeklerini dünyaya tanıtan Nesim Kaba (@maraslıyiyor) Kahramanmaraş’ta mavi tik alan ilk yemek ve gezi hesabı oldu.

Kahramanmaraş’ın gizli kalan güzelliklerini ve tatlarını ortaya çıkaran nam-ı diğer ‘Maraşlı Yiyor’, çabalarının karşılığını gördü ve Instagram’da mavi tik alarak artık sosyal medya tarafından da onaylanmış bir hesap oldu.

Nesim Kaba, ‘Maraşlı Yiyor’ hesabını senelerdir Kahramanmaraş’ın lezzetlerini tanıtmak için kullanıyor. Videolarını izleyenler ise büyüleyici videoları karşısında parmaklarını ısırıyor. YouTube ve Tiktok hesapları da bulunan ‘Maraşlı Yiyor ’un takipçi sayısı 1 Buçuk Milyonu aşmış durumda. 

“Amacımıza Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Videoları milyonlar tarafından izlenen Nesim Kaba: Amacımız Kahramanmaraş’ı ve Kahramanmaraş’ın eşsiz lezzetlerini hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtmaktı. Çok şükür bugün geldiğimiz noktada amacımıza ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sosyal medya üzerinden Kahramanmaraş’ı tanıtmak bizler için heyecan verici şehrimizi tanıtmaya büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (1)

eren 11 Ay Önce

Tamam da ciğerim parayla ben de mavi tik alırım :)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.