Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın Geleceğine Giden Yol Çukurdan Geçilmiyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş-Gaziantep Yolu üzerinde bulunan ve kentin ekonomisini ayakta tutan tekstil fabrikalarının bulunduğu servis yolu görenleri hayrete düşürüyor.

Kahramanmaraş-Gaziantep yolu üzerinde bulunan ve kentin ekonomisini ayakta tutan tekstil fabrikalarının bulunduğu servis yolu görenleri hayrete düşürüyor. Büyük-küçük yüzlerce üretim tesisini içerisinde barındıran bölgede yoğun olarak işçi servislerinin kullanıldığı yol çukurdan geçilmiyor.

ŞİKAYET VAR!

Kahramanmaraş sanayisinin yapı taşını oluşturan tekstil sektöründe çalışan binlerce işçi, gece–gündüz bölgedeki servis yolunu kullanıyor. Kahraman TV Haber Merkezine gelen şikayette hem o servisleri kullanan sürücüler, hem de fabrikalara giden işçiler servis yolunun biran önce yapılmasını istiyor.

‘YOLUN ORTASINDA PETROL VAR’

Kahraman TV Haber Merkezine konuşan tekstil işçisi Mehmet B, ’Servis yolunu kullanan binlerce işçimiz var. Bu yol Kahramanmaraş’ı geleceğe taşıyacak yol. Çukurdan geçilmiyor. Servis yolu diyoruz ama girişi çıkışı belirsiz. Şehre giderken yolun ortasında karşınıza petrol çıkıyor. Bu bölge yurt dışından ya da farklı illerden gelen misafirleri ağırlıyor. Şehrin temel geçim kaynağını oluşturan tekstil sektörümüze böyle bir yol yakışmıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilgililerden servis yoluyla ilgili iyileştirme yapmasını rica ediyoruz. Servis yolu şehrimize yakışır hale getirilmelidir’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.