Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın Firması Sorumluluk Aldı: Maliyetine Satışlar Başladı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Tütüncü AVM, Kahraman şehrin Kurtuluşunun 100. Yılına özel sorumluluk aldı. Ürün satışlarını maliyet fiyatına çekti.

MALİYET FİYATINA SATIŞLARI BAŞLATTI

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, Kurtuluş’un 100. Yılına özel kampanyasını basın mensuplarıyla paylaştı. Tütüncü AVM Satın Alma Sorumlusu Sebahattin Bozkuş açıklamasında, ’Tütüncü AVM butik alışveriş merkezi olarak Kahramanmaraş’ta kendine has konseptiyle bir ilki gerçekleştirdi. Özellikle de mobilya kısmında oldukça iddialıyız. Hem fiyatlarımız uygun hem de mobilya seçimlerimiz diğer alışveriş merkezlerinden ayrılıyor. Satış sonrası hizmet Tütüncü AVM’nin en çok önem verdiği ilkelerin başında gelmektedir. Kahraman şehrimizin Kahramanlarına özel 100. Yıl kampanyamızı sizlerle buluşturuyoruz’ ifadelerini kullandı.

İşte Tütüncü AVM’nin 100. Yıl Kampanyası’nın detayları:

SON TARİH 13 ŞUBAT

Tütüncü Alışveriş Merkezi Sorumlusu Serdar Göz ise gazetecilere yaptığı açıklamada,’Tütüncü Alışveriş Merkezi bu yıla özel sorumluluk alıyor. 13 Şubat tarihine kadar 100 bin insert vatandaşlarımıza ulaşmış olacak. Maliyet fiyatına satışlarımız başladı. Burada il dışı servis hizmeti, temin süremizin dışında ilk olarak evlerimize asansör hizmetimizi de başlatıyoruz. Sizlerin vesilesiyle de duyurmuş olalım’ dedi.

MAĞAZADA ÇETELER KARŞILAYACAK

Tütüncü Avm Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar ise,’Henüz 1 yılı yeni doldurmuş bir alışveriş merkezi olarak bizlere olan ilgiden son derece memnunuz. Kahramanmaraş’ımızın 100. Yılında Tütüncü AVM olarak Kurtuluş Bayramı konseptimizi hayata geçirdik. Fiyatlarımız da kalitemizde bu anlamda özel oldu. 13 Şubat tarihine kadar misafirlerimize Tütüncü Avm’de ikramlar ve çete kıyafetli arkadaşlarımız karşılayacak. Kahraman şehrin evlatlarını Tütüncü’ye bekliyoruz’ açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.