Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın Firması Hisarmak KTM 2020’ye Damga Vurdu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bu yıl 6.’sı yapılan Tekstil Makinaları Fuarına Kahramanmaraş’ın Kazan Sanayide öncü firması Hisarmak’ta katıldı.

Hisarmak Makine 6. Tekstil Makineleri fuarına katıldı.

Kafum Fuar merkezinde gerçekleşen fuarda Hisarmak standına ilk iki gün ilgi oldukça yoğun oldu. Birbirinden özel dev buhar kazanlarıyla görücüye çıkan Hiasarmak Makine, yerli ve yabancı birçok yatırımcı tarafından ziyaret edildi.

Hisarmak Makine Genel Koordinatörü Mustafa Topal fuar merkezinde yaptığı açıklamada;

“2015 yılında kurmuş olduğumuz Hisarmak Makine ve Kazan firmamızla KTM 2020 fuarında Kahramanmaraş’ı temsil ediyoruz. Buradaki standımızda yeni ürünlerimizden gaz yakıtlı buhar kazanı, ayrıca en çok imalatını yaptığımız gaz yakıtlı ve sıvı yakıtlı skoç tipi buhar kazanları bulunmakta. Bunların dışında döner ızgaralı ve akışkan yataklı kazanlarımız var.

“KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

İlk iki günün sonunda fuara katılım düşük olmasına rağmen yerli firma olmamızdan dolayı Hisarmak olarak çok sayıda ziyaretçi ağırladık. Fuarda bulunan ürünlerimizin tamamı müşterilerimiz tarafından satın alındı. Sipariş olarakta oldukça memnunuz. Kahramanmaraş’ı temsil etmekten gurur duyuyoruz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.