Kahraman TV

Kahramanmaraş’ın ‘En Uygun Sigortacısı’ Açıldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşlı Kadın Girişimci Nurgül Ulun, Aska Sigorta ile Kahramanmaraş'a en uygun fiyatlar ile sigorta hizmetleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Yıllardır sigortacılık sektöründe hizmet verdiklerini dile getiren Aska Sigorta Yöneticisi Nurgül Ulun, “Aska Sigorta Binevler Şubesi olarak Onikişubat Parkı yanında hizmet vermeye başladık. 12 yıldır sigorta sektöründen deneyim edindim ve Kahramanmaraş’a daha iyi hizmet verebilmek adına kendi iş yerimi açtım.

Aklınıza gelecek tüm sigortaları yapıyoruz. Konut sigortası, deprem sigortası, kasko gibi sigortaya dair tüm işlemleri yapmaktayız.” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ’A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI”

Ethica Sigorta Bayiliğini Kahramanmaraş’a kazandırdığını söyleyen Nurgül Ulun, “Bu şirket, adını aldığı “etik” değerleri çok önemsiyor, ilişkilerini dürüstlük temelinde kurguluyor. Açık ve anlaşılır olmayı, şeffaf ve doğru bilgi vermeyi; hizmetlerini zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirmeyi önemsiyor ve yüzde yüz yerli sermayesi ve 30 yıldan fazla deneyime sahip olan tamamı yerli yönetim kadrosu hizmet veriyor. Bizde Aska Sigorta olarak, sigortacılık sektöründe Kahramanmaraş’a aynı değerleri ve hizmet kalitesini kazandırmak adına sorumluluk aldık. Çalışmalarımızı bu eksende sürdürmenin gayreti içerisindeyiz.”

“EN UYGUN FİYATLAR ASKA’DA”

Normalde tüm şirketler fiyatları bir havuz sisteminden yönetiyor. Bizde içerik olarak aynı hizmetleri 100 ila 120 lira arasında daha uygun fiyatlarla müşterilerimize sağlıyoruz. Bu konuda iddialıyız. Ve diyoruz ki Kahramanmaraş’ta en uygun fiyatları Aska Sigorta’da. ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.