Kahraman TV

Kahramanmaraş Valisi Coşkun: Muhtarlık çok önemli ve kadim bir müessesedir!

KAHRAMANMARAŞ

Vali Ömer Faruk Coşkun ve muhtarlarımızın yanı sıra, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi” konulu sunum yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun, “Muhtarlık çok önemli ve kadim bir müessesedir. Çünkü sizler devletin uzanan eli, gören gözü, işiten kulağı konumundasınız. Muhtarlarımız, mahallesinde her anlamda bütün kamu kurumlarımıza yardımcı olan en önemli paydaşlarımızdır. Bu önemli rolü bugüne kadar başarıyla üstlendiniz, bundan sonra da en güzel şekilde ifa edeceğinize yürekten inanıyoruz. Muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Toplantının devamında muhtarlar söz alarak Vali Coşkun’a, Kaymakamlara, Belediye Başkanlarına ve kurum amirlerine mahallerinin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettiler.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte program sonunda, devletimiz ile milletimiz arasında köprü vazifesi gören Muhtarlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.