Kahraman TV

Kahramanmaraş Türkiye’nin Gündeminde: Bakın Ne Yorumlar Yapıldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın beklediği program Masterchef, TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluştu. Kahramanmaraş'taki bölümüne yoğun ilgi gösterilen program sonrası sosyal medyadaki paylaşımlar dikkat çekti.

Kahramanmaraşlıların büyük merakla beklediği Masterchef programı, keyifli bölüm sonrası sosyal medyada gündem konusu oldu.

Kahramanmaraşlıların yapılan yemeklere hassasiyetleri gözlemlenirken, Twitter'da yapılan yorumlar ise yüzleri güldürdü.

İşte Masterchef Kahramanmaraş yorumları...

"Şu an tüm Kahramanmaraş halkının Masterchef’i izlediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam"

"Şuan masterchef izleyen kahramanmaraş evlerinden bir ses yükseliyor O yemek öyle mi yapilir? Bırak bırak sen yapma bu yemeği"

"Masterchef izliyoruz annemin televizyonun içine girmesine az kaldı..Şöyle yapın diyerek.."

"Masterchef bugün Kahramanmaraş'ta bizimkiler seyrederken yaptığı yemeklere o öylemi yapılır Allah canını almaya diyorlar"

"Masterchef'de Kahramanmaras yemeklerini yapmaya çalıştılar ama hiç birini yapamadılar.Bizim mutfağımız zordur ,öyle benim diyen tutturamaz."

"Kahramanmaraş yemekleri, şehrin görünüşü ve kalede yarışmanın yapılması. Kurgu güzel,görseller güzel, şehir zaten güzel. Bir Maraşlı olarak teşekkürler."

"Televizyonda Kahramanmaraş denince anlamsız bir şekilde göğsüm kabarıyor..." "Kahramanmaraş bir başka" "Masterchef'te KAHRAMANMARAŞ denildikçe gururlanan tek Maraşlı ben olamam herhalde"

"Anlık Kahramanmaraş'ın bitki örtüsü;"

"Masterchef de Kahramanmaraş'ı o kadar güzel tanıtmışlar ki annem bura nereymiş diyo"

"Şuan masterchef izleyen kahramanmaraş evlerinden bir ses yükseliyor O yemek öyle mi yapilir? Bırak bırak sen yapma bu yemeği"

"Geri sardim izliyorum, bir baskadir benim memleketimin yemekleri ama herkes bizim gibi yapamaz ki ,denesinler bakalim"

"Annem televizyona atlayacaktı zor tuttuk.Pancarın rengi bile değişmedi diye haykırdı. Sumak ekşisi çay kaşığıyla konur çay kaşığıyla! neyse Maraş tarhanasini anlatırken Somer şefin Los Angeles' da bavul bavul ingilizlere tarhana götürdüğünü anlatacağız"

"Bugün Maraşlıların sabrı sınandı diyeceklerim bu kadar"

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef yarışmasını bugün yayınlanan bölümü ile heyecanlı anlar yaşattı. Perşembe akşamı yaşanan bölümde Uğur dokunulmaz olurken ilk eleme adayı Barbaros oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.