Kahraman TV

Kahramanmaraş Tarihi Konakta Unutulmaz Kahvaltı Deneyimi

KAHRAMANMARAŞ

Mutfağında Kahramanmaraş'a özgü doğal ürünleri bulunan Kocabaş Konağı ziyaretçilerinin kahvaltı masalarını birbirinden leziz doğal lezzetleriyle süslüyor.

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 100 yıl önce yaptırılan ve 2010 yılında restore edilen ve AlpedoKervan bünyesinde hizmet veren tarihi Kocabaş Konağı, Kahramanmaraş'ın yöresel lezzetlerinin hazırlandığı yer haline geldi.

Kahraman TV ekibi olarak Tarihi Kahramanmaraş Kocabaş konağındayız. Alpedo kervan lezzetler grubunun Kahramanmaraş’ın doğal lezzetleriyle harmanladığı muhteşem kahvaltı ortamını sizlerle paylaşacağız. 

KAHRAMANMARAŞ TARİHİ KONAKTA UNUTULMAZ KAHVALTI DENEYİMİ

Kahramanmaraş’ın dağlarında otlayan hayvanların sütünden elde edilen peynir çeşitleri ve leziz tereyağı kahvaltı masalarını süslüyor. Buradaki bir çok lezzet hacıbabanın çiftliğinden geliyor.

Ailenizle ve misafirlerinle ferah nezih ortamda unutulmaz bir kahvaltı deneyimi yaşamak isterseniz adres Kocabaş konağı olmalı.

Yerli ve yabancı bir çok turist tarafından ziyaret edilen Konak, Kahramanmaraş'ın turizm potansiyeli açısından oldukça önemli bir konumda.

https://kahramantv-com.cdn.vidyome.com/embed/ZtswSG6edzP.html
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.