Kahraman TV

Kahramanmaraş'tan Şikayet Vardı: Aras Kargo'dan Açıklama

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta bir vatandaşın şikayeti üzerine kahramantv.com'da yayınladığımız haber sonrası Aras Kargo'dan açıklama geldi.

Aras Kargo Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"3 Şubat 2020 tarihli, kahramantv.com haber sitesinde yer alan “Kahramanmaraş Aras Kargo Dondurma Şubesinden Şikayet Var” başlıklı yazınız üzerine, Dondurma şubesi yetkililerimiz gönderim/teslimat süreçlerini incelemiştir. Söz konusu teslimatın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk gelmesi ve resmi tatil olması sebebiyle kargo teslimatı 1 gün sonra müşteriye sorunsuz bir şekilde yapılmıştır.

Tüm teslimat süreci şube yetkilileri tarafından yakından takip edilmiş olup, kargo teslimat sürecinde herhangi bir sorun tespit edilmemiştir. Aras Kargo olarak müşterilerimizin memnuniyeti her zaman önceliklidir ve tüm süreçlerimizi bu memnuniyeti en üst seviyede tutma hedefiyle gerçekleştiriyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Aras Kargo Genel Müdürlüğü"

Yorumlar (1)

Oktay 4 Yıl Önce

Aras kargo şikayet var sitesini icelerseniz kimse memnun değil personeliniz yetersiz..14şubat da teslim almam gereken pakettim daha elime geçmedi..sizde sorun yok sorun olan internetde satış yapan mağazalarda.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.