Kahraman TV

Kahramanmaraş'tan Sağlık Bakanı Koca'ya Tepki: Şov Yapıyor!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan doktor ve sağlık çalışanların darp edildiği olayla ilgili, Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Cansever sert açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde 1 kişi doktoru darbedip kamu malına zarar vermişti.

Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Cansever'den yaşanan olayla ilgili sert açıklama geldi;

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin cezasız kalmayacağı şeklindeki açıklamaların şov olduğunun altını çizen İl Başkanı Cansever, "Kahramanmaraş Afşin ilçemizde dün Görevi başında darp edilen doktorlarımız ve çıkan olaylar hakkında açıklama yapan Genel Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Cansever " Devletin kurumunda, Kanunlara aykırı talepleri doktorlarımız tarafından reddedilen caniler, canla başla işini yapan, doktor ve sağlık çalışanı arkadaşlarımıza " Adlı Rapor Neden Açtın" diye saldırıyor, arkadaşlarımızı yaralıyor ve kamu malına zarar veriyor.

Öncelikle şiddete maruz kalan doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

"ŞOV YAPIYOR"

Bu şiddeti yapan canileri adalete havale etmek isterdim ama malesef bakan neredeyse her hafta şov yaparak gerekli adlı işlem yapılacak diye açıklama yapsa da uygulamada malesef bunu yapanın yanına kâr kalıyor ve şiddete uğrayan sağlık çalışanları, birde adalet karşısında darbe yiyor. Bunun için Allah'a havale ediyorum.

Biz sağlık çalışanları gece gündüz, evimizden çocuklarımızdan ayrı sizleri tedavi edebilmek için uğraşıyor, uykusuz kalıyoruz. Bu fedakarlığın karşılığı bu olmamalı.

Umarım bunu yapan caniler en ağır cezayı alır ve hakettiği yere girer." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.