Kahraman TV

Kahramanmaraş'tan 'Biz Bize Yeteriz' Kampanyasına Destek Gecikmedi

KAHRAMANMARAŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz' bağış kampanyasına Kahramanmaraş'tan yanıt gecikmedi. Cumhurbaşkanı, 7 aylık maaşını bağışlayarak kampanyanın başlamasına öncülük etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , Milli Dayanışma kampanyasına 2 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı. Güngör'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına 2 aylık maaşım ile katılıyorum. Birlik ve beraberlik içinde; #BizBizeYeterizTürkiyem #BizBizeYeteriz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal , Milli Dayanışma kampanyasına 3 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı. Ünal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Haydi Türkiye’m hep beraber el ele tüm engelleri aşarız. Gün dayanışma ve yardımlaşma günü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya destek olarak ben de üç maaşımı bağışlıyorum. #BizBizeYeteriz #BizBizeYeterizTürkiyem " dedi.

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Milli Dayanışma Kampanyasına 3 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı. Okumuş'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; 

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” Cumhurbaşkanımız kampanyasına 3 maaş ile ben de katılıyorum. Belediyemizin değerli personelleriyle ve ilçe halkımla bu kampanyada biz de varız. MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI HAYIRLI OLSUN. El’den hayır yok.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.