Kahraman TV

Kahramanmaraş'taki Dava İçin Yola Çıkmıştı: Muhsin Yazıcıoğlu'nun Eşi Kaza Geçirdi

KAHRAMANMARAŞ

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının davası için Kahramanmaraş'a yola çıkan Gülefer Yazıcıoğlu trafik kazası geçirdi.

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının davası için Kahramanmaraş'a yola çıkan Gülefer Yazıcıoğlu trafik kazası geçirdi. 

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi davayı yakından takip etmek istemesi üzere çıktığı yolculukta trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gülefer Yazıcıoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu tedavi edildiği öğrenildi. 

NE OLMUŞTU? 

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca, Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmaya FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla 17 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame 25 Aralık'ta kabul edilerek, Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmıştı.

 GPS cihazlarının sökülmesiyle ilgili Göksun Asliye Ceza Mahkemesinde görülen dava ile Kahramanmaraş 2. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava arasında hukuki ve fiili irtibat bulunması nedeniyle dosyaların birleştirilmesi talep edilmişti.

Göksun Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan 10 kişiden 7'si her iki dosyada da sanık olarak yer alırken, birleştirme kararı sonrası yeni 3 kişinin de eklenmesiyle 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılacak yargılamada sanık sayısı 17'den 20'ye çıkmış oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.