Kahraman TV

Kahramanmaraş'taki Bu Meclis Türkiye'ye Örnek!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Türkiye'nin en aktif meclisi konumunda olmasıyla dikkat çekiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Beldiye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahraman TV Haber Merkezi'nden Gazateci Hasan Çiftçioğlu'na özel ropörtaj verdi.

Kahramanmaraş gençlik meclisi Türkiye de en örnek en aktif Büyükşehir Meclisiyle aynı şekilde çalışan bir meclis komisyonlar olduğunu söyleyen Güngör;

"Belediyelerimizin bir çok görevi var. Genç bakış açısını belediye hizmetlerine oluşturulan platform. Tabi her belediyenin kendi çapında gençlik merkezi var. Ama şunu samimi olarak ifade ediyorum, Kahramanmaraş gençlik meclisi Türkiye de en örnek en aktif büyükşehir meclisiyle aynı şekilde çalışan bir meclis komisyonlar var. Komisyonlar toplanıyor ve oluşturdukları genç bakış açılarını bize öneriyorlar. Biz bundan çok istifade ediyoruz. Yılın ilk toplantısını yaptılar ve güzel projeler ortaya çıkardılar. Bunlarda önümüzdeki süreçte bize çok büyük bir fikir verecek. İnşallah bu fikir çerçevesinde yürümüş olacağız".

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Başkanı Abdulvahap Dertli şu ifadeleri kullandı;

"Türkiye'nin en aktif en faali meclislerindej birisiyiz. Gençlerin görüşlerini belediyemize yansıtıyoruz. Biz şehrimizin tüm projelerimize gençlerimizin bakış açılarını yansıtmaya çalışıyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.