Kahraman TV

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Tiyekli'den Büyük Tepki

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Lütfi Tiyekli, Gara bölgesinde 13 şehidimizin verilmesinin ardından Türk Tabipler Birliği'ne sosyla medya hesabından tepki gösterdi

Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı Lütfi Tiyekli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Gara bölgesinde şehit edilen 13 vatan evladımızın ardından Türk Tabipler Birliği'nin yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

TürkTabipler Birliği sosyla medya hesabında yaptığı paylaşımda, "ACILARINI PAYLAŞIYORUZ Gare'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi" ifadelerine yer verdi.

Bunun üzerine Lütfi Tiyekli ise, Tabipler Birliği'ne yanıt olarak "Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanı olarak tavrınızı kınıyorum. 13 Vatan evladını katledenleri kınayamamanız, samimiyetsizliğinizin en büyük göstergesidir. Sayın Merkez Konseyi üyeleri lütfen çöreklendiğiniz Türk Tabipleri Birliği'ni en kısa zamanda terkedin." yorumunda bulundu.

İşte o paylaşım:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.