Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Zincir 2 Kod Adlı Eş Zamanlı Operasyon!

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye geneli gerçekleştirilen zincir 2 kod adlı operasyonda; Kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik tespit edilen çalışmalarda 2 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Türkiye geneli gerçekleştirilen zincir 2 kod adlı operasyonda; Kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik tespit edilen çalışmalarda; 2 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiş olup, operasyon kapsamında H.M. isimli şahsın iş yerinde ve depo olarak kullandığı ikametinde arama yapılmış, yapılan arama sonucunda 568 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir

Ayrıca Ö.B.E. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada işyerinin alt depo olarak kullanılan kısmında, bir duvarın ahşap dolap olduğu görülmüş, dolabın zula bölmesi olarak kullanılabileceği tarafımızdan değerlendirilerek yapılan kontrolde kızaklı bir kapı olduğu tespit edilmiş, kızaklı kısmı açıldığında arka tarafında alkollü içki imalatında kullanılan çok sayıda malzeme olduğu görülmüş ve yapılan aramada; etil alkol, boş içki şişesi, sahte alkollü içki bandrolü, alkollü içki etiketi, marka etiketleri, içki şişe kapakları, içmeye hazır sahte kaçak alkollü içkiler ele geçirilmiştir. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile H.M. ve Ö.B.E. isimli şahıslar gözaltına alınarak 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçu kapsamında soruşturma başlatılmıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.