Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Yürütülen "Güven Operasyonunda" Ceza Yağdı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü kamu düzenini sağlamak amacıyla yürütülen mücadele operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından suç ve suçlularla mücadele için operasyonlar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yürütülen operasyonlar kapsamında çok sayıda uyuşturucu maddenin yanı sıra, ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Hırsızlık olaylarına karışan şahısların da yakalandığı operasyonlarda, trafik ekiplerince tarfik güvenliğini olumsuz yönde etkileyen araçlara ceza yağdı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünce 11 – 18 Eylül 2023 tarihleri arasında (1 haftalık dönemde ) icra edilen operasyonel faaliyetlerde; İlimizde Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 9 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, yürütülen soruşturma sonucu çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanmıştır.

Bu operasyonlarda;

249,29 gr Metamfetamin

245 adet Sentetik Ecza ele geçirilmiştir

İkamet ve işyerlerinde hırsızlık olaylarına karışan 27 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup haklarında adli işlem yapılmıştır.

Ekiplerimiz tarafından 20 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Trafik Ekiplerimizce Trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan;

186 araca yüksek sesle müzik dinlemekten

70 araca ise abartı egzozdan işlem yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.