Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Vatandaş Kış Şartlarında Perişan: Sorumlu Kim?

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV İhbar hattına gelen görüntü ve bilgilere göre, Kahramanmaraş  Karacasu Karşıyaka da bulunan Toki Konutları vatandaşları isyan etti

Kahraman TV ihbar hattına gelen görüntü ve bilgilere göre, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Karacasu Karsiyakaya'da bulunan Toki Konutları vatandaşları isyan etti.

Toki konutları vatandaşı yaptığı açıklamada:

"Karacasu Karşıyaka'ya yapılan Toki Konutları geçen yıl teslim edilmeye başlandı. Konutlara doğalgaz verilmediği için kömuürlü olarak yapıldı. Bu yılda kömür fiyatlarının artması ve alt yapı sorunları yol, okul sağlık ocağı olmaması nedeni ile insanlar göçmekte terreddüt ettiği için kömür parası ödemelerinde aksamalar yaşandi.Site yönetimi sorunu çözmekte yetersiz kalınca kış boyunca en az 15 gün ve şubat ortasından beri kaloriferler yanmamiştır.Özellikle aşırı soğuk seyreden son 1 haftadir insanlar çok ciddi zorlanmaktadır. Biz site sakinleri olarak sorunun nerden kaynaklandığını tespit edemedik. Armadaş sorun Dulkadiroğlu Belediysi'nde diyor. Dulkadiroğlu Belediyesi'de bizlik bir şey yok, ya Büyükşehir ya da Armadaş çözecek diyor. Ama arada biz soğukla savaşıyoruz. Site sakinlerinden Ramazan Şahin çocukları ile birlikte yaşadığını ve o kadar kişinin tek bir odada kalmak zorunda olduklarını yinede ısınamadıklarını beyan ederler." dedi.

Bir diğer site sakini B.G.'de bir muhattap bulamadıklarını her yetkilinin işi diğerine attığını, ama soğukta kalanların kendileri olduğunu belirtti.

Yorumlar (2)

Bayram atar 2 Yıl Önce

Doğru söylüyorlar rezillik içindeyiz cocukları haftada bir hastaneye götürüyoruz soğuktan gelip bir orada haber yapsanız orada oturanların halini bir görseniz keşke

Ali 2 Yıl Önce

Vali ilgilenemiyor mu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.