Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlularla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki ayrı operasyonda uyustucu satıcıları suçüstü yakalandı. 

Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Sakarya Mahallesinde uyusturucu satın aldığı tespit edilen bir şahıstan 2 paket 0. 55 gr Eroin Maddesi ele geçirildi. Şahsa uyuşturucu sattığı tespit edilen Oguzhan N. isimli şahıs yakalandı ve ikametinde yapılan adamada 5 paket 1. 66 gr Eroin Maddesi ve bu Eroinleri paketlemede kullandigi aliminyum folyo rulosu ve sayfaları yırtık defter ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli sevk edildigi mahkemece tutuklandı. 

'İKAMETİNDE UYUŞTURUCU YAKALANDI'
Karamanlı Mahallesinde uyusturucu satın aldığı tespit edilen bir şahıstan 1 paket halinde 0.95gr Bonzai maddesi ele geçirildi. Sahsa uyuşturucu sattığı tespit edilen Cemil Furkan D. yakalandı ve şahsın ikametinde yapilan aramada1 paket 1.14gr* gelen Sentetik Kannabinoid Maddesi, 1 paket 0.65 gr gelen met-amfetamin maddesi ve ve uyuşturucu paketlemede kullanılan alimunyum folyo ele geçirildi. Sahsın ikametinde ayrıca 1 adet otomotik av tüfeği ele geçirildi. Uyusturucu satıcısı şahsın gözaltında sorgusu devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.