Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Uygulanan 4 günlük Sokağa Çıkma Yasağı Sona Erdi

KAHRAMANMARAŞ

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgını nedeniyle, Aralarında Kahramanmaraş'ın bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgını nedeniyle, Aralarında Kahramanmaraş'ın bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı sona erdi.

23 Nisan saat 00.00'da başlayan ve 4 gün süren sokağa çıkma yasağı 26 Nisan saat gece yarısı 00.00'da (bugün) sona erdi.

Ramazan ayının başlıyor olması nedeniyle Kahramanmaraş'ta yasak öncesi ve süresince market ve bakkaların çalışma saatlerine, önceki iki hafta sonunda uygulanan yasaklara kıyasla esneklik getirildi.

Sokağa çıkma kısıtlaması/yasaklamasının olduğu 23.04.2020 Perşembe ve 24.04.2020 Cuma günleriyse marketler ve bakkallar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterdi.

Kahramanmaraş’ta sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve sokaklar drone ile görüntülenirken, boşalan kentte sessizlik hakimdi.
Sokağa çıkma kısıtlamasının dördüncü gününde cadde ve sokaklardaki sessizlik sürdü. Kent merkezinde sessizliğin hakim olduğu Necip Fazıl Kültür Merkezi Kavşağı ile bulvar, cadde ve sokaklar drone ile görüntülendi. Görüntülerde, sokak cadde ve sokaklarda araçlar olmazken, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan sürücülerin trafikte olduğu görüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.