Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Tütüncü Avm Kaçırılmayacak Fırsatlar Sunuyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Tütüncü Avm, hazırladığı 'Lüx Çeyiz Paketi' ile Kahramanmaraşlıların ihtiyaçları için en uygun ve ekonomik hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü Avm, Kahramanmaraşlılar için en iyi hizmeti vermeye hız kesmeden sürdürüyor.

2021 yılı itibariyle mobilya dünyasından ev tekstiline kadar fiyatlarda artışın yaşandığı günlerde, Tütüncü Avm vatandaşlar için uygun paketler sunmaya devam ediyor.

%10'dan %40'a kadar indirimlerin uygulandığı ürünlerde, en avantajlı kampanya 'Lüx Çeyiz Paketi' seçeneğinde bulunuyor.

"BİR KOLTUK FİYATINA ÇEYİZ PAKETİ SUNUYORUZ"

Tütüncü Avm Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, hazırladığı çeyiz paketinin bir koltuk fiyatıyla aynı olduğunu belirterek paketlerin içerisine ayrıca hediyeler de verdiklerini ifade etti.

Hazırladıkları kampanya ile bomba gibi fiyat sunduklarını belirten Bayraktar, "Çeyiz paketimizde fiyatımız 15.990₺ dir. Aynı şekilde yatak odası takımı, yemek odası takımı, koltuk takımı, 3'lü full çeyiz paketimiz sadece bir koltuk takımı fiyatına müşterilerimize sunuyoruz. Kahramanmaraşlılara şunu da belirtmek istiyorum ki mobilyalarımız tamamen İnegöl mobilyasıdır ve 2 yıl garantilidir. Yatak odasında baza, başlık ve mekan yatağını full paketin içerisinde hediye olarak ekliyoruz. Ayrıca opsiyonel olarak TV ünitesi de paketimiz içine hediye olarak ekliyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.