Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Türk Hava Yolları Skandalı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta firması bulunan Türk Hava Yolları, yaz günü hava muhalefeti sebebiyle uçuşların ertelendiğini belirterek vatandaşları mağdur etti.

Kahramanmaraş'ta firması bulunan Türk Hava Yolları, hava muhalefeti sebebiyle uçuşların iptal edildiğini belirterek vatandaşları mağdur etti. 

Türk Hava Yolları Kahramanmaraş-İstanbul güzergahlı 09.40 uçağında meydana gelen olayda mağdur olan vatandaşlar tarafından verilen bilgilere göre, hava muhalefeti sebebiyle uçuşların iptal edildiğini belirterek vatandaşları mağdur edildiği öğrenildi.

Yaklaşık 120 yolcunun mağdur edilmesinin sebebi hava şartlarının olumsuz bulunması olduğu açıklanırken yolcular tarafından sorulan sorulara cevapsız kalan firma çalışanlarına tepkiler yükseldi. 

Vatandaşlar tarafından sık sık Türk Hava Yolları'nın sorun çıkarması, mağdur etmesi ve çözüm bulunmaması gibi şikayetler bulunuyor. 

Mağdur olan yolculardan Yasin Çayır'ın durumla ilgili ifadesi şu şekilde;

"Aşırı sinirliyim, saat 9'u 7 geçiyor. Yaklaşık 30-35 dakika sonra İstanbula uçuşum var. Bir mesaj geliyor ve uçuşunuz hava muhalefeti sebebiyle iptal edilmiştir. Yani hava 35 derece ne oldu yani arkadaşım uçağın başına güneş mi geçti? Neden iptal oldu? Burada 120 kişi var, böbrek nakli olacak kişi var, 2 aylık bebek var ve yetkililerden hiçbir çözüm, açıklama yok. Türk Hava Yolları iğrenç bir firmasın daha önce de Dublin'e giderken aynı durumu yaşamıştım. Yine aynı şekilde kaldık havaalanında" dedi.

Yorumlar (2)

.. 2 Yıl Önce

!!!Aynı gün sabah 7.55 de Ankaradan Maraşa gelecek olan uçağı da uçağa alıma 1 dakika kala iptal edip Trabzona verdiler. Büyük ihtimal Trabzona gidecek uçak bozuldu ve bizi önce bir dakika sonra hazır bekleyen uçağa alacaklarını söylediler, sonda 30 dakika rötar diyip Trabzon yolcularını duyuru yaparak bizim uçağın kapısına yönlendirdiler bize yarım saat sonra yeni kapı numarası verip ardından uçuşu iptal ettiler. Sebep olarak önce uçak arızası dediler sonra Maraştan gelecek uçak gelmedi dediler sonra mesaj olarak hava muhalefeti dediler. Esenboğada birsürü yolcu mağdur oldu.

Papatya 2 Yıl Önce

Bu yeni bir şey değilki THY

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.