Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Türk Bayrağı Provokasyonu:Firmadan Yanıt Geldi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Madalya Kavşak bölgesinde Türk bayrağı ve Büyükşehir Belediyesi bannerlarının çıkarılmasına ilişkin iddialara Pak Plastik firma yetkilisi Mustafa Karagedek'ten açıklama geldi:Konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar!

Kahramanmaraş Madalya Kavşak bölgesinde Türk bayrağı ve Büyükşehir Belediyesi bannerlarının çıkarılmasına ilişkin iddialara Pak Plastik firma yetkilisi Mustafa Karagedek'ten açıklama geldi.

'BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN BORCU YOK, SÖKÜLME NEDENİ ÜCRET DEĞİL'

Pak Plastik sahibi Mustafa Karagedek, “Işıklı bannerların patenti bizde. Kahramanmaraş Pak Plastik olarak çeşitli şehirlerde bu işi gerçekleştirmekteyiz. Şehrimize de katkı sağlama amaçlı Madalyalı Kavşakta bir uygulama yaptık. Bu kapsamda belediyeden herhangi bir ücret talebimiz de olmadı. Biz bu şehrin firmasıyız. Bu çalışmayı farklı bir yerde de değerlendirmeyi düşündük. Bu esnada personelimin kullandığı ifade için tüm hemşerilerimizden, belediyemizden özür diliyorum.

'KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR'

O esnada çekim yapan bir kişinin ‘Türk Bayrağı’nı söküyorlar’ ifadesi olmuş. Bundan büyük bir üzüntü duydum. Konuyu farklı bir yere çekmeye çalışıyorlar. Bizim bayrağımıza da şehrimize de saygımız sonsuz. Tekrar ifade ediyorum bu çalışmayla ilgili herhangi bir bedel, ücret söz konusu bile değildir.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.