Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Tedbirsiz Çalışan İşçiler Yürekleri Ağza Getirdi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş- Antep yolu üzerindeki bir fabrika inşaatında çalışan işçilerin görüntüleri olay yarattı.

Kahramanmaraş'ta yapımına başlanılan bir fabrika inşaatında çalışan işçilerin tedbirsizliği çevreden geçenler tarafından telefon kameralarına yansıdı. 

İşçilerin canlarını hiçe sayarak vincin halatına asılarak aşağıya inmeleri ve herhangi bir iş güvenliğii kurallarına uymamaları görenler tarafından tepkilere yol açtı. Fabrikadaki beton blokların yerleştirilmesinde hiçbir güvenlik tedbiri almadan çalışan işçileri gören vatandaşlar şaşkınlığa uğradı. 

ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARDILAR

Metrelerce yüksekten halatsız bir şekilde vinçle aşağıya inmeleri adeta ölüme davetiye çıkardı. İşçilerin hiçbir güvenlik önlemi olmadan çalışmaları, yaşanan iş kazalarından ders alınmadığını gözler önüne serdi.İşçilerin üzerinde iş elbisesi, baret ve düşmelerini önleyecek kemerin bulunmaması tehlikeyi artırdı. 

İnşaat işçilerinin bu şekilde çalışması yürekleri ağza getirirken, çevredeki vatandaşlar, "İnşaat işçileri metrelerce yükseklikte hiçbir güvenlik önlemi almayarak çalışıyorlar, iş güvenliği lafta kalıyor. Denetimlerin gereğince yapılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.