Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Suriyeli Palayla Dehşet Saçtı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Suriyeli mülteciler arasında ki devam ediyor. Son olarak bugün çıkan kavgada, eline palayı alan Suriyeli saldırgan etrafa rast gele salladı.

Olay Kapalı Çarşıda gerçekleşti.

Kapalı Çarşı Esnafından Enes Sünbül açıkmasında;

Sahipsiz şehrin sahipsiz caddesinden bir görüntü, hiç bir vekilin ziyaret etmediği hatta Büyükşehir Belediye Başkanının bile gelmediği cadde, bu cadde de çok az Türk esnaf kaldı çünkü Türk müşteri kalmadı.

Park sorunu çok fazla ve sürekli trafik cezası yazılıyor defelarca ücretli park konusunda esnaf imza toplasa da bir sonuç alamadı. Yukarıdaki görüntü sadece esnaf bir arkadaşın sokağa bakan kamerasından, esnaflar olarak hafta da bir kaç defa bu manzara ile karşı karşıya kalıyoruz. Ekmeğinin peşinde olan Suriyeli kardeşlerimize bir şey demiyoruz onlar ekmeğinde. Gerçekten çok iyi insanlar ama içlerinde bu şekilde ortamı bozanların toplanması gerekmektedir ama maalesef emniyet topluyor savcılık bırakıyor. 

"BİZE KORUNMAMIZ İÇİN SİLAH RUHSATI VERMELERİ LAZIM" 

Kentsel dönüşüm bekleyen bir cadde ama bir alt geçiti bitiremeyenler bir mahalleyi nasıl kentsel dönüşüme alacaklar gece olduğu zaman ara sokaklar da çok filmler dönüyor. Şimdi size bir diğer konuyu söylemek istiyorum, eğer o elinde palalı olan şahıs hiç birşey olmamış gibi geziyor rahat olun peki o kişi Türk olsa idi ne olurdu cevaplarınızı yazın." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (2)

Turgut 4 Yıl Önce

Eli.e saglık suriyelilerin ben istanbulda yaşıyorum nerden baksan 15 20 milyok kaçak var bunlar suriye afgan türkmenistan afrika azerbaycan vesaire dünyada kr&z olan ülkeler vergiden maaf tutuldu türkçe duyamaz olduk turizim amaçlı kimliklerini veriyor devlet kaçak çalışıyirlar bizde iş için canımızla mücadele ediyoruz akp ye iyi oy vermeye devam edin maraşlı abiler

Şirin teyze 4 Yıl Önce

Adam haklı beyler....dağılın...herşey bedava olunca bu adam ne yapsın..enerjisini nasıl atdin...hem paladan kim ölmüş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.