Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Skandal Koronavirüs Ölümü

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta M.K. isimli vatandaş koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta 58 yaşındaki M.K. isimli vatandaş geçtiğimiz hafta Ankara’ya gitti. Aşırı halsizlik ve yüksek ateşe bağlı rahatsızlanan Kantemur burada hastaneye gitti. Daha sonra Ankara’dan şehirler arası otobüsle Kahramanmaraş'a geldi. Otogardan oğlu tarafından alınan kişi halsiz olduğu için hastaneye götürüldü. Koronavirüs testi pozitif çıkan M.K. tedavi altına alındı ancak bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. 

Bir takipçimiz M.K'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan süreci şu sözlerle ifade etti;

"ANKARA'DA KORONAVİRÜS TESTİ YAPILMADI"

"M.K. benim eniştem ve Ankara'ya Kahramanmaraş'tan benim oğlumun arabası ile geldiler ve hasta olduğu bilinmiyordu. Enişte Ankara'da yıllarca yasadiği icin arkadaslarını ziyarete gelmiş. Birgün sonra rahatsızlanıp hastaneye gitmiş fakat burada kesinlikle test yapılmamış. Pazartesi beni arayıp Maraş'a donmeden seninle görüşüp öyle terminale gideyim dedi ve ziyaretime geldi. 15 dakika görüştük ve beraberinde gelen arkadaşı ile terminale gittiler. Virüslü olduğunu bile bile insan boyle bir vebale girmez.

"HABER ALIR ALMAZ TEST YAPTIRDIK"

Maraş'a döndüğü akşam ateşi çıktığı için hastaneye götürmüşler ve test yapılmış. Salı günü biz haber alır almaz Maraş'tan beraber gelen oğlu hemen hastaneye gitti ve test yaptırdı. Biz de ailecek test yaptırdık.
Yine söylüyorum burada bir kasıt yok. Benim oğlumda beraberindeki kuzeni de şimdi hastanedeler ama genç olduklari icin sıkıntısız geçiyor. 

Yorumlar (1)

Fiyasko 4 Yıl Önce

Muz cumhurıyeti

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.