Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Silah Tutkunlarının Tercihi ‘Nova’

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın ilk ve tek bölgenin ise en kapsamlı Poligonu ‘Nova’, hem Kahramanmaraşlıların hem de çevre illerden gelen vatandaşların tercihi haline geldi.

Nova Atış Poligonu Eğitmeni Ersal Kaya, Poligona ilginin her geçen gün artığını, talep üzerine açılış saatini daha erken bir zaman dilimine alacaklarını söyledi.

Eğitmen Ersal Kaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşların ilgisi gayet güzel. Silah tutkunlarının tercihi oluyoruz. Ayrıca aileler de poligonumuza gelerek güzel zaman geçirme imkanı buluyor.

Doğru ve güvenli atışları tesisimize gelen misafirlerimize öğrettiğimiz zaman mutluluk duyuyoruz. Onlar da keyifli ve heyecanlı atış deneyimi sonrası buradan mutlu olarak ayrılıyorlar.

KEŞFEDİLEMEYEN YETENEKLERİNİZ NOVA’DA OTRAYA ÇIKABİLİR

Nova Atış Poligonu’nda vatandaşlarımız daha önce keşfedemedikleri yeteneklerini de görme imkanı buluyor. Hiç silah kullanmayan birisi atışı başarılı yaptığı zaman kendisinde bulunan bir yeteneği ortaya çıkarmış oluyor ve gayet mutlu ayrılıyor.

HEM ERKEK HEM DE KADINLARIN TERCİHİ

Bayan misafirlerimiz de tesisimizi çokça tercih ediyor. Bayanların kas yapısı itibariyle erkeklerden daha zayıf olmaları daha iyi atış yapmalarını sağlıyor.

Şuan da geldiğimiz nokta gayet iyi. Tercih edilen bir yer haline geldik. Poligonumuza ilgi gün geçtikçe artıyor. İlgi ve talep nedeniyle açılış saatimizde değişiklik yapmayı planlıyoruz. Saati 11’den daha erken bir zaman dilimine çekeceğiz.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.