Kahraman TV

'Kahramanmaraş'ta Servisçi Esnafı Bitik Durumda'

KAHRAMANMARAŞ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan okulların servisçileri bu durumdan şikayetçi oldu.

Kahramanmaraş'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim öğretime ara verilmişti. Bu durum servisçileri olumsuz etkiledi.

KOSDER üyeleri, 6 aydır çalışmayan boş yatan servislerinde sürekli arıza çıkması ve zarara uğramaları neticesinde kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Fakat görüşmeler neticesinde dönüş alamadıklarını bu durumun çözülmesini istediklerini belirttiler.

Kahraman TV haber merkezimize gelen ihbar da, zor durumda olduklarını ve çözüm bulunmasını istediklerini belirttiler. Haber merkezimize gelen mesaj da şu ifadelere yer verildi;

"Sayın Kahraman TV yönetimi lütfen sesimizi duyurmamızda bize yardımcı olun. Servisçi esnafı bitik durumda araçlar yaklaşık altı aydır çalışmıyor, yatıyor.Hepsi ayrı ayrı arıza vermeye başladı. Derneğimiz KOSDER'in onca yetkili yerlerle görüşmesine rağmen bizim için herhangi bir destek öngörülmemiştir. Yatan arabaların hepsinin ayrı ayrı gideri var, muayenesi, sigortası, kaskosu hepsinin günü geçiyor. Vergiler, ödemeler hepsi üst üste geldi, çattı. Suçu ne bunca vatandaşın yazık değil mi gelir namına hiç birsey yok herkes zar zor geçim derdine düşmüş. Lütfen artık birileri bir şeyler yapsın yazık günah bu insanlara. Şimdiden teşekkür ederiz " 

Yorumlar (2)

Bilinmeyen 4 Yıl Önce

Adamlar haklı

Gizli 4 Yıl Önce

Cok dogru onlarinda evi barki colu cocugu var ...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.