Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Şeker Stok İddialarına Fabrikadan Açıklama Geldi

KAHRAMANMARAŞ

Mutlucan Şeker olarak toz şeker satışlarımız günlük 500 ton şeklindedir.

“Mutlucan Şeker olarak toz şeker satışlarımız günlük 500 ton şeklindedir. Bu kapasite, talep olması halinde 750 tona kadar çıkabilir. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine şeker sevkiyatımız sürmektedir. Satışlarımız, kamyon-tır bazlıdır. Elbistan’daki şeker talebi için de bu kural esnetilmiş ve daha az tonajlı satışlara da imkan tanınmıştır. Elbistan başta olmak üzere, Türkiye’nin neresinden gelirse gelsin talepleri karşılamaya hazırız. Fiyat konusunda da diğer özel fabrikalara göre daha düşük bir politika izlediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bu yılki alım kampanyasında ürettiğimiz şeker miktarı 40 bin tondur. Bugüne kadar da bu rakamın 7 bin 500 tonu, talep doğrultusunda piyasaya arz edilmiştir. Fabrikamız, stokunda bulunan 32 bin 500 ton şekeri de gelecek taleplere göre piyasaya sunmaya hazırdır. Durum böyle iken; şirketimiz hakkında ‘Elbistan’a şeker satılmıyor’ yönündeki karalama kampanyalarını ve iddialarını kabul etmiyoruz. Kamuoyunda şirketimizi töhmet altında bırakmak isteyenlere karşı da tüm yasal haklarımızı mahfuz tutuyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Üzeyir Bostan’da stok imasında bulundu.

Bostan şu açıklamayı yaptı;

“Mutlucan şeker fabrikasına buradan sizlerin huzurunda soruyorum..!

Stoklarınızdaki Şeker miktarı ne kadar?

Bu stok miktarı söylenen ve tahmini üretim kapasitesine göre 35-40 bin ton arası ise satmayı düşünüyor musunuz?

Ki satmaz iseniz bu stokçuluğa ve fırsatçılığa giriyor mu?

Giriyor ve satmak istiyorsanız, kilosunu kaç TL’den düşünüyorsunuz?

Ülkemizin şuanda vermiş olduğu ekonomik savaşı bildiğinizi düşünüyor ve hangi tarafta olduğunuzu gösterme adına bir tavrınız olacak mı..?”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.