Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Sattıkları Ürünleri Kendileri de Rahatlıkla Tüketiyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta toptan gıda tedariğinde başarılı işlere imza atan MFM Vizyon, Yakamoz Turşu İle Türkiye'nin tüm bölgelerine hizmet vermeyi hedefliyor.

MFM Vizyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayazıt Yakamoz Turşu ile ilgili; "Yakamoz Turşu'nun distribitörlüğünü aldığımız güneden beri kendi evimde turşu yapmıyorum. Yakamoz Turşu'yu kendş evimde ailem ile gönül rahatlığıyla tüketebiliyoruz. Benim evimde keyifle tüketebildiğim turşuyu Kahramanmaraşlılarında tüketebileceğine inanıyorum. Yakamoz Turşu'yu diğer turşulardan ayıran önemli bir özelliği suyunun tüketilebilmesi. Normalde hazır turşuların suyu tüketilemez Fakat Yakamoz Turşu'nun suyunu gönül rahatlığıyla tüketebiliriz." Dedi.

Yakamoz Turşu Bölge Yöneticisi Mehmet Külahlıoğlu; "Bölgenin tüm yerel market zincirlerinde Yakamoz Turşu ile varız. Başarılı bir iş çıkartıyoruz ve bunun devamı gelecek. Sahalardan ürünlerimiz toplayarak fermantasyonumuzu yaptık. Başarılı bir şekilde yeni sezona hazırız. Kahramanmaraş'ta yaptığımız saha ziyaretlerinde tüketicilerden severek tükettikleri yorumunu aldık. Türkiye'de suyu içilebilir turşu yapıyoruz, Türkiye'nin her bölgesinden ürünleri toplayarak en kaliteli ürünü sunmaya çalışıyoruz ve bundan memnuniyet duyuyoruz." İfadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta 2015 yılında kurulan MFM Vizyon, kendini geliştirme yolunda çalışmalarını emin adımlarla sürdürüyor.

Müşterileri ile güvenilir ilişkiyi kurmayı hedefleyen firma, Mehmet Bayazıt öncülüğünde faaliyetini sürdürüyor.

9 ÜRÜNDE DİSTRİBİTÖRLÜK

MFM Vizyon, sektörde toptan gıda tedariği ve distribütörlük çalışmalarını ile biliniyor. Firmanın faaliyeti Kahramanmaraş ve Gaziantep'in Nurdağı ve ilçelerini,İslahiye'yi kapsıyor. Distribitörlüğü yapılan ürünler, bölgelerdeki market, süpermarket, gross market, eczane, tuhafiye, kozmetik kanallarına ürün sevkiyatı ve tedariği yapılıyor. 9 distribitörlük yapılan ürünler arasında Ankara makarna, ABC deterjan, Pakmaya, Tunas Helva reçel, Mavi Beyaz tuvalet kağıdı peçete havlu, Yakamoz turşu, Kemal Kükrer, Kafkas bal ve Kuru Kahveci Hacı Burhan Efendi gibi en çok tercih edilen marka ve ürünleri bulunuyor.

MARAŞ'IN TAMAMINA HİZMET KAPASİTESİ BULUNUYOR

Türkoğlu doğumlu olan Mehmet Bayazıt, "Biz distribitörlüklerimizi yerli firmalardan seçtik. Yerli firmalarımız da hamdolsun ürünlerini çok hızlı tedarik ediyorlar. Mevcut il ve ilçelerimize kendi plasiyerlerimiz, satış temsilcilerimiz ziyaret ediyorlar. Onlardan ve marketlerimizden alınan siparişler maksimum 48 saat içerisinde marketlerimize teslim ediliyor." ifadesinde bulundu.

Müşterilerinin mağdur olmalarının söz konusu olmayacağını belirten Bayazıt, "Kahramanmaraş'ın bütün ilçelerine hizmet veriyoruz. Kuzeyde Göksun, Afşin, Elbistan, Nurhak, Ekinözü, güneyde Pazarcık, Çağlayancerit, doğuda Türkoğlu, batıda Andırın, merkezde zaten Onikişubat, Dulkadiroğlu sürekli hizmet verdiğimiz alanlar.Toplam 20 personelle çalışıyoruz." dedi.

1998 yılından bu yana sektörde başarılı bir şekilde yükselen Mehmet Bayazıt, kendi branşında büyümeyi sürdürerek Türkiye'nin dört bir yanına hizmet vermeyi amaçlıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.