Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Sağlık Camiası Yasa Boğuldu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta görevi başında geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden Elbistan Devlet Hastanesi arşiv memuru Hüseyin Güneş için tören düzenlendi.

Elbistan Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törene; Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alptekin Yasım, başhekimlik üst yönetimi ile sağlık çalışanları ve hayatını kaybeden Güneş'in yakınları katıldı.

GÖREVİ BAŞINDA VEFAT ETTİ..

Törende konuşan İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Doğan, merhum Hüseyin Güneş'in hastanede yaklaşık 40 yıldır arşiv memuru olarak özverili bir şekilde çalıştığını ifade ederek, ‘‘Bugün, onu burada yalnız bırakmadığınız için salonda bulunan herkese teşekkür ediyorum.

Ne kadar çok seveni olduğunu salondaki kalabalıktan bir kez daha görüyoruz. Yıllarını hastanemize vermiş biri olan Hüseyin Güneş kardeşimiz görevi başında vefat etti.

Çok üzüntülüyüz, hepinizin de çok üzüntülü olduğunu görüyorum. Kederli ailesine, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Nurlar içinde yatmasını temenni ediyorum’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından merhum Hüseyin Güneş'in eşi Nermin Güneş'e, Başhekim Prof. Dr. Alptekin Yasım tarafında anı olarak hizmet teşekkür plaketi takdim edildi. [ELBİSTANOLAY]

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.