Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Özel Hareket Destekli Operasyon

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suclarla Mucadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

Uyuşturucu tacirinin evine özel harekat destekli operasyon yapıldı. Çok sayıda araması olan Şüpheli evin pecresinden kacarken yakalandı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Yavuz Selim Mahallesinde uyuşturucu kullanıcısı bir şahıstan 2 paket halinde toplam 2. 14 gr eroin maddesi ve 1 paket 3. 52 gr esrar maddesi ele geçirildi. 4 ayrı suçtan aranması ve kesilmis cezaları bulunan Ozkan K. isimli şahsın ikametine özel harekat ekipleri ile birlikte operasyon yapıldı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ikametin demir kapisi koc başı ile kırılarak içeri girildi. Şüpheli Ozkan K. ikametin arka penceresinden atlayıp kacmaya çalıştığı esnanda kovalamaca sonucu kıstırılarak etkisiz hale getirildi. Ozkan K'nın ikametinde yapılan aramada 7 paket halinde toplamda 10. 62 gr gelen Esrar Maddesi ve 13 paket halinde toplam 3. 76 gr met-amfetamin maddesi ve uyusturucu maddelerin paketlenmesinde kullanilan aliminyum folyo rulosuna ele geçirildi. Ozkan K. uyuşturucu madde ticareti sucundan gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.