Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Minik Gönüllerde Taht Kurdular

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Faaliyet Gösteren Gönüller Bir Olsun Topluluğu Yaptığı Etkinlikle Kahramanmaraşlı minik öğrencilerin kalbinde taht kurdu.

Kahramanmaraş'ta yaptığı etkinlik ve yardım kampanyalarıyla farklı hayatlara dokunan, Gönüller Bir Olsun Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu, Sarıgüzel ve Hacıbudaklı mahallelerinde öğrencilere "Minik Bedenler Üşümesin Kampanyası" kapsamında mont ve bot dağıtımı gerçekleştirildi. 

Öğrencilerin mutluluğunun gözlerinden okunduğu etkinlikte, pamuk şeker ve tost ikramında bulunuldu.

"GÖNÜLLER BİR OLSUN"

Kahramanmaraş'ta minikler için sayısız etkinlik yaptıklarını dile getiren Topluluk yöneticisi Rümeysa Demir açıklamasında , "Gönüller bir olsun yardımlaşma ve dayanışma topluluğu olarak Pazar günü Sarıgüzel ve Hacıbudaklı mahallemizdeki öğrencilerimize Minik Bedenler Üşümesin Kampanyası ile mont ve botlarını teslim ettik. Etkinlik olarak öğrencilerimiz için tost ayran, pamuk şeker ikramında bulunduk. Böyle güzel bir etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Öğretmenlerimizin Güler yüzlü davranışları için minattarız. Nice böyle güzel projelerde buluşmamız dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.