Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta MFM Vizyon'dan Takdir Toplayan Hareket

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta hizmeti ve dürüstlüğü ilke olarak benimseyen MFM Vizyon, yaşanan zorlu ekonomik süreçte çalışanlarını yalnız bırakmadı.

2015 yılından itibaren günümüze kadar emin adımlarla ilerleyişini sürdüren MFM Vizyon, yaşanan olumsuz ekonomik süreçte çalışanlarını yalnız bırakmadı.

Sadece müşterilerine değil çalışanlarına da değer gösteren firma, yeni asgari ücret açıklanana kadar personellerine ekonomik destek sağlayacaklarını belirtti.

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

MFM Vizyon Genel Müdürü Mehmet Bayazıt, yaşanan fiyat artışlarının cüzdana yansıdığını belirterek, çalışanlarına 3 ay boyunca 1500TL destek vereceklerini duyurdu.

Bayazıt tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hepimizin bildiği üzere dünyada ve ülkemizde pandeminin getirdiği sıkıntılar bu günlerde daha çok bizleri etkilemeye başladı. 2021 Nisan ayından bu yana her ay toptan ve perakende sektöründe özellikle gıda ürünlerindeki fiyat artışlarını canlı canlı bizler yaşıyoruz ve cüzdanımızdaki etkisini görüyoruz.

Aslında bufiyat artışlarının birçok nedeni var bunlardan bir tanesi arz ve talep ilişkisi. Mevcut durumda ülkemizin üretimi kendine yetecek seviyede; lakin dış pazarda oluşan ürün talepleri, ihracatın yüksek olması, döviz kurunun yükselmesi gibi birçok nedenden dolayı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ürün fiyatlarında bu artışlar kaçınılmaz oldu.

Tüm sektörlerde artışların bizi en az etkilemesini temenni ederek siz değerli çalışanlarımıza yeni yıl asgari ücretlerinin açıklanması ve maaşlarınızın belirlenmesine kadar Ekim ayı maaşından başlayarak Kasım ve Aralık maaşlarınızda da geçerli olmak üzere bu üç aylık süreçte 1.500TL destek verilecektir.

MFM Vizyon çalışanlarının; hepimizin geniş bir aile olduğumuzu unutmaması adına, yuvanızda huzurlu, işlerinizde başarılı günler geçirmeniz ve sizinle daha güzel yıllara çıkmak dileğimle saygılarımı sunarım."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.