Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta MFM Vizyon'dan Fidan Bağışı

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye genelinde başlatılan fidan dikme programı, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde sürdürüldü. MFM Vizyon, programa fidan bağışı yaparak katıldı.

Çevre Koruma Dergisi'nin (Çevkor) Türkiye genelinde düzenlediği fidan dikme programına Kahramanmaraş'ta MFM Vizyon da katıldı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen etkinlikte,1000 ağaç dikimi sağlandı.

MFM Vizyon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayazıt, etkinliğin ardından şu açıklamalarda bulundu:

"Çevre Koruma Dergisi'nin Türkiye genelinde yapmış olduğu fidan dikme programına bir yenisini de Kahramanmaraş’ın Pazarçık ilçesi Yukarı Pazarcık dediğimiz bölgede Şahin Tepesi'nde yapmış bulunmakta.

MFM Vizyon ailesi olarak biz de bu programa fidan bağışı yaparak katıldık. Bu program yaklaşık 2 ay önce belirlendi, dün ise 23.11.2021'de fidan dikme töreni yapıldı. MFM Vizyon ailesi olarak bizlerin de katılım sağladığı programa;

Çevkor Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ayhan Tokuştepe ve Pazarcık Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Yılmazcan ve Pazarcık merkezli altı lise öğretmenleri ve öğrencilerin katılımı ile 13.000 m2 alana 1000 ağaç dikimi sağlandı. Bu dikim yapılan alanın hepsinin ileri günlerde ağaçlandırma yapılacağı çalışmanın ilk etabını gerçekleştirdik.

Bu süreçte bizim programa desteğimizden dolayı Çevkor yönetimi tarafından ve Pazarcık belediye başkanımız Sn. İbrahim Yılmazcan Mfm Vizyon adına takdim edilen plaketleri aldım.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.