Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Lise Sektördeki Açığı Kapattı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta lise reklam ve tanıtım açığını döner sermaye sistemi ile kapattı.

Ceritli: Okulumuz ticaret ve sanayi odası var mesleki ve Anadolu lisesinde biz bir koronavirüs başlangıçından sonra okullarda yapılan bu reklam, tanıtım,uyarı ve ikazlarla ilgili sektörde bir açık olduğunu gözlemledik.
Bu açığı okulumuzdaki öğrencileri aracılıyla bu açığı gidermenin yolarını denedik.
Ticaret sanayi odasıyla iş birliği yaparaktan önce ticaret sanayi odasından bir baskı Makinesi aldık.

Daha sonrada Devletimizin bu baskı makinelerini alarak Kahramanmaraşımızdaki kurum ve kuruluşların bu yöndeki ihtiyaçalarını gidermek için bir döner sermaye işine başladık.
Tabi iş sonuçta suna varıyor ‘Çalışmak, çalışmak, çalışmak ‘ çalıştığınız ve ürettiğiniz zamanda bu ülkeye bir faydanız dokunacak.

Dolayısıyla bu çalışmaları başlattık grafik ve bilişim alanlarımızla beraber bu çalışmaları yürütüyoruz ve sektöründe ihtiyacının karşılamaya çalışıyoruz “ İfadelerini kullandı.


Sönmez: “ Okulumuzun döner sermaye işletmesi olarak okulların ve özel sektörün ihtiyacı olan ama iş sağlığı güvenli ama kendi ürünlerinin reklam departmanlarında kulancak oldukları her türlü materyali burada üretme imkanımız var.
Zaten yapmış olduğumuz görsellerde görüldüğü gibi daha çok okullarda ve iş yerlerinde en çok revanşta olan iş sağlığı güvenli uyarı işteyen yer uygulaması yapabiliyor işteyen duvar uygulaması yapabiliyor.

Okulların ve iş yerleri yönlendirme levhaları yapıyoruz.
Amaçımız müdürü beyimizin ifade etiği gibi üretkenlik ögrencilerimizi piyasaya hazırlama ve piyasada tutunmayı sağlamak “ İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.