Kahraman TV

Kahramanmaraş'ta Kütüphane Haftası Etkinlikleri Start Aldı

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek

Kahramanmaraş'ta 1 Nisan Cuma gününe kadar birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler kitapseverlerle buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu kapsamda, birbirinden renkli ve eğitici etkinlikler Kahramanmaraşlılarla buluşturulacak. Etkinlikler, 24 Mart Perşembe günü KSÜ İlahiyat Fakültesi’nde düzenlenen ‘Hayatım Kitap’ adlı konferansla start aldı. Programa öğretim görevlileri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yine etkinlikler kapsamında, yıl boyunca Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinden en fazla kitap alarak okuyan kullanıcılara yönelik şehir turu düzenlendi.

28 Mart Pazartesi günü ise Yazar Serdar Yakar, saat 15.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde okurlarla bir araya gelecek.

Yazarlar Kitapseverlerle Buluşuyor

Etkinlik takvimi kapsamında 29 Mart Salı günü kütüphanede okuma ve yazar – okur bulaşması etkinlikleri gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, Yazar Nuri Yıldız saat 10.30’da Karacasu Halk Kütüphanesi’nde kitapseverlerle bir araya gelecek. Yine aynı gün saat 13.30’da Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz. Halk Kütüphanesi’nde Yazar Ali Gemci, okurlarla buluşacak. 29 Mart Salı günü gerçekleştirilecek son programda ise Yazar Salman Kapanoğlu, saat 14.30’da Sezai Karakoç Halk Kütüphanesi’nde kitapseverlerle bir araya gelecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.